Opening Ik Lekker Fit

Geplaatst op zaterdag 20 september 2014

uitreiking de gezonde school

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar was de opening van het project “Ik Lekker Fit” een groot succes.

Enthousiast verzamelden alle groepen in de middenruimte van onze school, waar de opening dit jaar wel erg officieel begon.
Met een bezoek van de Wethouder van sport en recreatie, de pers en Zebra Seef werd het startschot gegeven voor een nieuw gezond en sportief seizoen. Hiervoor mochten wij als school dan ook het vignet: ‘Gezonde School’ in ontvangst nemen, welke na een kleine tentoonstelling van wat voor gezonde dingen wij allemaal op school doen, in de vorm van een lipdub, door een groep kinderen en de wethouder werd onthuld.
klik hier voor het nieuwsitem van Omroep Flevoland.
Klik hier voor het Nieuwsitem op Lelystad.nl

Naast dat wij op onze school erg veel aandacht besteden en gezond en sportief bleek ook dat we erg veel aandacht besteden aan veiligheid. Hiervoor hebben wij de prijs voor verkeersveilige school in ontvangst mogen nemen uit handen van Zebra Seef.

Na dit officiele moment was er voor de kinderen gelegenheid om iets gezonds te drinken en te eten, waarna zij aan een hele sportieve middag begonnen. De kinderen hadden de gelegendheid om in en rond de school deel te nemen aan allerlei sportieve activiteiten om het seizoen dan ook echt sportief te openen. De kinderen hebben deze middag dan ook opnieuw laten zien hoe sportief de Watergeus eigenlijk kan zijn.