Watergeus met twee bekers naar huis

Geplaatst op woensdag 5 november 2014

Vrijdag 7 november werd de finale ronde gespeeld van het school handbal toernooi 2014.

Woensdag werd ons team eerste in de poule. (beker nummer 1) Dat betekende door naar de halve finales. Daarin werden 2 wedstrijden gespeeld. Met een gelijkspel en een verloren wedstrijd mocht er om de derde plek worden gespeeld tegen de Tjotter. Daarin werd uiteindelijk gewonnen met 2-1. (beker nummer 2)

Luciano kon vandaag wel meedoen en dat betekende 3 wissels op de bank en veel gewissel. Tegen de Optimist begonnen we ruim 4 minuten later. De 0-1 viel al binnen de eerste minuut van de wedstrijd. Matin mocht beginnen met keepen en Giovanni, Dirk, Nevine en Souriya mochten aan de wedstrijd beginnen. Raul, Nikolai en Luciano begonnen als wissel. Er werd weer goed verdedigd maar het team van de Optimist was te sterk. Raul kreeg nog een goede kans maar stapte op de cirkel. Ook Giovanni probeerde het nog even van een grote afstand maar het was niet genoeg.

De tweede wedstrijd was tegen de Tjotter, daarin haalden we knap een gelijkspel van 2-2. Dirk stond uitstekend te keepen en hield een paar knappe ballen tegen. Ook met het passen ging het goed. Veel kansen over en weer. Nikolai kwam meer aan de bal en Nevine stond uitstekend te storen bij de tegenstander. Souriya ging verder met goed verdedigen op de cirkel. Raul was overal te vinden op het veld net als Luciano die goed de ballen heen en weer passte.

De strijd om de derde plek ging tegen het andere team van de Tjotter. Met Luciano op doel hadden we weer een sterke keeper. Matin en Raul mochten even samen spelen. Giovanni viel uit na een kleine botsing, gelukkig niets ernstigs. Ook hier weer veel kansen. Het werd nog even spannend op het eind omdat de tegenstander veel balbezit had en van links en rechts op het doel gooide. Luciano hield gelukkig knap alle schoten tegen en met veel inzet en strijd werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen.

Na de prijsuitreiking waarbij Dirk de bekers in ontvangst mocht nemen was er nog even een foto momentje. De kinderen mochten met de bekers op de foto en konden uiteindelijk naar huis met een bidon en een appel van de vereniging.

team

Teamfoto Watergeus handbal team