Een zeer geslaagd kerstfeest

Geplaatst op vrijdag 19 december 2014

Echte prinsessenjurken, galajurken, smokings, stropdassen en vlinderstrikken werden uit de kast getrokken voor een opnieuw zeer geslaagd kerstdiner. De kinderen hebben ons opnieuw weten te verrassen met deze hele chique vertoning en een zeer gezellige avond.

WP_20141218_19_01_36_Pro

Deze chique vertoning was niet de enige verrassing, om half 6 ging de deur open en er kwam letterlijk een wereldkeuken aan gerechten binnen. Poolse kroketten, Surinaamse Saté, prachtig versierde Salades en nog veel meer gerechten waarvan de recepten van over de hele wereld verspreid waren werden binnengebracht, kortom teveel om op te noemen. (Hierbij willen we de ouders graag bedanken voor hun aandeel hierin, zonder hen kon dit diner niet zo’n groot succes worden).

Na een openingswoord van meester Erik in de middenruimte en een spetterende musical van de Nautilussen kon het diner dan echt beginnen. Hoewel er niemand met een lege maag naar huis hoefde te gaan kon er aan de gezelligheid geen eind komen. Voor foto’s van deze geweldige avond klik hier. (meer foto’s zullen snel volgen, dus houdt het fotoalbum goed in de gaten).

Wij wensen iedereen nu een fijne vakantie, prettige kerstdagen en een hele goede jaarwisseling.
We hopen iedereen op 5 januari weer gezond en wel terug te zien op school.