Sportdag spelletjes

Geplaatst op zaterdag 6 juni 2015

Om 08.10 uur kwam de spelletjes kar aanrijden op het schoolplein van de Watergeus. De leerlingen van Edu4 waren ook al aanwezig om te helpen met klaarzetten. Tim, Bram en Rodney waren mooi op tijd, op de vierde moest nog even worden gewacht. Voor de ouders die gingen helpen een ontspannen begin. Zij konden lekker een kopje koffie nemen voordat er gestart zou worden om 10.00 uur.

Al gauw had meester Edo met hulp van de begeleider van Edu4, Dion Lugthart, en de leerlingen van Edu4 alle spelletjes uit de kar en klaargezet op het plein. De keuken ploeg was al hard aan het werk voor het eten en drinken.

lekker aan het rijden

lekker aan het rijden


Met spelletjes zoals een echte hoepeldans, touwtrekken, Ezeltje Prik, blikgooien en nog veel meer was er voor de kinderen genoeg te doen. Lekkere kleine groepjes, enthousiaste begeleiders en een lekker weertje zorgden voor veel plezier. Zelfs de ouders die zich niet hadden aangemeld deden spontaan mee.
Sommige spelletjes waren wel wat moeilijk maar met wat creativiteit van de begeleiders kwam dat goed.

Om half twaalf was het op bij de meeste kinderen en was de sportdag klaar. De kinderen mochten met een hapje en een drankje de rest van de dag volmaken. Volgend jaar staat al weer vast.
Alle ouders natuurlijk bedankt voor de goede hulp bij het begeleiden van de groepjes kinderen en het werk in de keuken.

de sportcommissie