zeebodemloop

Geplaatst op maandag 8 juni 2015

Zeebodemloop 2015

Mooi weer en een lekker briesje. Vandaag ging de Zeebodemloop 2015 van start met van onze school 12 deelnemers. Sommige kinderen hadden vorig jaar ook meegelopen en wisten wat ze moesten verwachten. Dat was handig bij het klaarmaken voor de start. De chip en het startnummer zaten snel goed.
Het was even haasten want meester Edo was vergeten vrijdag de shirts van school mee te nemen en moest nog even langs school. Gelukkig hoefden de kinderen niet lang te wachten.
Om 10.55 uur gingen we naar de start, hier en daar wat gespannen gezichten. Levi, Michelle, Emir, Khalid, Xander en Maxime mochten om 11.00 uur starten, zij waren wat ouder. Thomas, Chandeni, Kuba, Zerina, Kristina en Jayden mochten om 11.10 uur starten.
Meester Edo mocht alleen meelopen met de tweede start groep.
Emir was met een 15e tijd de snelste jongen van de Watergeus. Xander en Maxime zaten dicht bij elkaar. Levi en Kahlid scheelden zelfs maar 1 seconde. Ze zullen vast nog een sprintje hebben getrokken het laatste stuk.
Na het aftellen bij de tweede groep viel het start schot en waren we onderweg. Kristina, Kuba en Jayden vlogen er vandoor en wilden een snelle tijd neerzetten. Thomas had gewoon een personal trainer aangenomen en werd tijdens de hele loop begeleid. Hij hield het net als Chandeni en Zerina goed vol. Op 300 meter van de finish moest er toch even gewandeld worden, helemaal niet erg natuurlijk.
Met een mooi eindsprintje kwamen we over de streep. Levi stond al lekker langs de hekken te kijken want die was al klaar.
Snel de dik verdiende medaille ophalen en het startnummer afdoen. Nog even een appeltje scoren en een glaasje water. Na het inleveren van de groene Watergeus T-shirts gingen veel kinderen naar huis. Gelijk hebben jullie jongens, met zulk mooi weer als vandaag valt er natuurlijk van alles te beleven.

Ondanks het lagere aantal deelnemers een groot compliment voor de kinderen die meededen. Het was een geslaagde Zeebodemloop. Volgend jaar moeten we jullie ook maar inzetten om meer kinderen te laten meedoen.

voor wie nog even de einduitslagen wil zien is hier de link naar de website van de Zeebodemloop.
einduitslagen Zeebodemloop
foto’s Zeebodemloop

de sportcommissie