Skaten in de gymles

Geplaatst op zondag 14 juni 2015

Donderdag 11 en vrijdag 12 juni zijn we gestart met het skaten in de gymles. Voor heel veel kinderen de eerste keer en dus spannend maar voor sommigen totaal niet spannend en alleen maar leuk en spectaculair.
Veel kinderen hadden er aan gedacht om een hoofddoekje mee te nemen om te voorkomen dat de helmen helemaal nat worden van het zweet.
Deze eerste keer was vooral bedoeld om te wennen aan het aan – en uit trekken van de beschermers en de skates. Komende week zal alles wat vlotter gaan en komen we meer aan skaten toe.
Wat gaan we doen?
We zullen de komende week vooral bezig gaan met vooruit komen en remmen voor de beginners. Voor de gevorderden gaan we bezig met val breken en bochten maken. Voor de kinderen die nog verder zijn staat een straten parcours klaar met stoepranden, grasveldjes en een schans.
voor foto’s klik hier.