Zeesterren en Zeeschildpadden hebben eerste open gymles

Geplaatst op vrijdag 16 oktober 2015

De Zeesterren en de Zeeschildpadden kijken terug op een geslaagde eerste open gymles op vrijdag 16 oktober 2015. Met een opkomst van acht ouders, verzorgers en zelfs een opa mag er gesproken worden van een goede opkomst.
Voor de ouders was er een speciale tribune neergezet in de vorm van de zachte zitkussens uit de middenruimte. Voor de kinderen was de gymles zoals ze gewend zijn. Veel bekende onderdelen die ze aan hun ouders mochten voordoen. Wat kunnen ze al veel; trapklimmen, rollen op de dikke mat en een kat en muis spel wordt goed gespeeld. Soms is op de bank zitten en op je beurt wachten nog wat lastig maar ook dat gaat steeds beter.
Wat is nu precies de bedoeling van deze open lessen en komen er nog meer?
Ja, er komen meer open lessen. Het is de bedoeling om elke vrijdag voor de vakantie een open les te organiseren. Dit doen we om een kijkje te geven in de gymzaal zodat ouders, verzorgers en ook opa’s en oma’s begrijpen waar de kinderen het over hebben als ze vertellen over de gym. Ook is het leuk om te zien wat de eigen kinderen allemaal kunnen en waar we mee bezig zijn.
Mocht u naar aanleiding van uw bezoek met vragen komen te zitten dan kunt u die gerust stellen. Meester Edo is aanwezig op maandag tot 13.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag.
De volgende open gymles is op vrijdag 11 of 18 december. U krijgt rond die tijd weer een uitnodiging. Mocht u de open les van vandaag hebben gemist, schrijf deze beide data dan alvast in de agenda. We zien u graag in het speellokaal van de Watergeus.

Met sportieve groet
De juffen van de onderbouw en meester Edo