Klimtuin krijgt vorm

Geplaatst op maandag 28 december 2015

Veel activiteit de afgelopen week op het schoolplein. Op maandag 11 januari werden de boomstammen geplaatst door de firma Schlepers uit Lelystad. Het was even passen en meten om met de grote vrachtwagen via het fietspad dichtbij de bak te komen. Het plaatsen was een simpel klusje en klaar binnen 10 minuten.
Vrijdag 15 januari kwamen de houtsnippers die moeten dienen als val brekende ondergrond.
Een snelle berekening kwam uit op 17m3. Na een weekje lang rijden met emmers, karretjes en de kruiwagen door de kinderen zien we dat er iets te veel houtsnippers besteld zijn. Volgende week begint de schoonmaak van het schoolplein en gaan we kijken of de bak iets uitgebreid kan worden.

Om een kleine indruk op te doen van hoe het er nu uit ziet en het werk tot nu toe kunt u hier klikken voor het fotoalbum.

de werkgroep schoolplein