Open gymles Zeesterren en Zeeschildpadden

Geplaatst op maandag 22 februari 2016

Dit jaar zijn we gestart met de open gymlessen en we hebben al aardig wat ouders/verzorgers mogen verwelkomen. Vrijdag 26 februari is de derde keer geweest. De kinderen hebben laten zien waar ze de afgelopen periode mee geoefend hebben.
Hieronder een indruk van een van de activiteiten.

appeltjes plukken van de takken van de fruitboom

appeltjes plukken van de takken van de fruitboom


Verder zijn we bezig geweest met klimmen en daarna springen in de trampoline, het rotzooi spel waarbij kinderen de rotzooi in de vorm van ballonnen over de schutting van de buren moeten slaan, het tikspel de wolf en de schapen en natuurlijk stoeien om de bal (het pikkende piraten spel).

De kinderen hebben vandaag laten zien wat ze allemaal konden bij het klimmen en skateboarden. Beste ouders/verzorgers, bedankt voor het kijken en een fijne vakantie

namens de juffen van de onderbouw
meester Edo