schoolfruit is weer van start gegaan

Geplaatst op dinsdag 13 september 2016

In het kader van de Gezonde School moesten de kinderen het afgelopen schooljaar op dinsdag fruit mee naar school nemen. Dit kon zijn een appel, sinaasappel, kiwi, druiven etc. Veel kinderen deden goed mee en hadden vaak een stuk fruit mee. Daarvoor dank aan alle ouders/verzorgers.

Dit schooljaar 2016-2017 gaan we verder met schoolfruit. Naast de dinsdag gaan we nu ook donderdag gebruiken. Het betekent dat de kinderen op beide dagen fruit mee naar school moeten meenemen. U kunt denken aan een paar partjes appel ipv een hele appel, een klein trosje druiven, een stuk komkommer, rauwe wortels en/of paprika.

Schoolfruit is een van de activiteiten die de Watergeus organiseert als Gezonde School. Dit jaar zal ook weer de klassenlunch en het Nationale Schoolontbijt plaatsvinden, ook activiteiten van een Gezonde School.

Voor meer informatie over schoolfruit klik hierschoolfruit