geslaagde eerste open gymles van het seizoen

Geplaatst op vrijdag 7 oktober 2016

De Zeesterren en Zeeschildpadden mochten vrijdag 14 oktober voor een groot publiek hun kunsten laten zien. Er waren zoveel ouders/verzorgers en familieleden afgekomen op de open gymles dat het wel haast leek of er meer volwassenen dan kinderen waren. Erg leuk was dit keer dat de grote mensen lekker meededen en meehielpen. De kinderen hadden in de ochtend stiekem geoefend en wisten zo precies wat er gedaan kon worden.img_0526

img_0527

Vooral de schommel was populair bij de kleinsten. De broers van Merrely gebruikten hun spierballen om de schommel te duwen en een big smile te toveren op de gezichten van de kinderen. Met zoveel pret was de drie kwartier zo om en konden de kinderen in de trein weer terug naar de klas.

De afsluiting van de Kinderboeken week kwam er direct achter aan zodat veel ouders direct een plekje konden zoeken in de afgeladen midden ruimte. Er werden weer erg veel prijzen uitgedeeld aan de makers van de mooiste knutsel bouwwerken, aan de schrijvers van de mooiste verhalen en aan de voorlees kampioenen. Een en al gezelligheid op deze vrijdag.

Na afloop van de Kinderboekenweek afsluiting mochten de kinderen lekker mee naar huis en kon de herfstvakantie beginnen. Bedankt ouders voor de grote belangstelling en graag tot de volgende keer.

de onderbouw