Sinterklaas is weer gesignaleerd op de Watergeus

Geplaatst op maandag 5 december 2016

Met 2 pieten op de scooter kwam Sinterklaas vandaag op de Watergeus aan op een heel speciale manier. Sinterklaas werd namelijk gebracht in een ouderwetse Golf Cabrio. Amerigo was tijdelijk even op stal gehouden en mocht even rusten. Op het schoolplein werd de goedheiligman verwelkomd door drommen enthousiaste maar ook soms wat zenuwachtige kinderen.

Na dit warme onthaal volgde er een kort woord van meester Erik. Ook werden er een paar liedjes gezongen. Er waren waarschijnlijk geen stoute kinderen op school want de kinderen mochten vrij vlot terug naar de klas en klaarzitten voor een persoonlijk bezoekje van de Sint en de twee pieten. img_0650

De bovenbouw heeft de gewoonte om lootjes te trekken en surprises voor elkaar te maken. Er waren weer enorm veel originele en creatieve surprises bij.img_0647

Voor een foto album kunt u hier klikken.