Watergeus in kerst sfeer

Geplaatst op dinsdag 20 december 2016

Zoals u al gemerkt heeft is de Watergeus volledig in de kerst sfeer. Morgen is er het jaarlijkse kerstdiner. Al dagen lang gaan de gesprekken over wat voor een mooie kleding er aan wordt getrokken en wat voor lekkers er wordt meegenomen voor tijdens het kerstdiner. De verwachtingen zijn hoog.

Ook bij de onderbouw leeft de kerst en dat is wel te zien aan het mooie kunstwerk dat de muur siert in school. De kinderen hebben erg hun best gedaan om een heus kerstbomen bos te maken. Het ziet er prachtig uit.

Voor het gemak volgt hier nog de planning voor het kerstfeest op school.

Kerst wordt gevierd, met een kerstdiner, op woensdag 21 december voor groep 3 t/m 10. Voor de onderbouw is er op donderdag 22 december een kerstlunch. Om 17.00 uur kunt u uw kinderen brengen. Op het schoolplein staan dan vuurkorven, kaarsjes en is er warme chocomel en winterthee voor de ouders en het team. Juf Joke leidt een kinderkerstkoor. Om ongeveer 17.15 uur gaan de kinderen naar de klas en begint voor hun het kerstdiner. Om 19.00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

Vrijdag zijn de kinderen om 12.00 uur vrij en kan de kerstvakantie beginnen. Wij wensen u bij deze alvast een fijne kerst en een prettige jaarwisseling.