Zeebodemloop ook dit jaar weer een groot succes

Geplaatst op zaterdag 13 mei 2017

Ook dit jaar weer was de Zeebodemloop een groot succes!
Al vroeg voor de zaterdagochtend, onder het genot van het perfecte hardloopweer verzamelden onze deelnemers zich bij de koploper.Shirtjes werden omgewisseld, nummers opgespeld en na de juiste rek en strek oefeningen en wat bemoedigende woorden van de ouders, begaven onze deelnemers zich naar het startgebied dat paste bij hun leeftijd.

Om 11 uur klonk het startschot voor 11 en 12 jarige onder ons, waarbij het jongens team werd vertegenwoordigd door: Levi Feenstra, Thomas Mossel en Dion van der Heijden.

Waarbij Levi met een gemiddelde snelheid van 13 km/u op de 56e plaats is geëindigd ten opzichte van alle 253 deelnemers en zelfs op de 19e plaats is geëindigd ten opzichte van 49, 11 of 12 jarige deelnemers. Thomas is op de plaats 196 geëindigd van de 253. Behalve deze geweldige prestatie heeft hij ook nog zijn eigen record ten opzichte van vorige jaar weten te verbeteren met meer dan 4 seconde, heel knap! Dion v.d. Heijden is op plaats 238 geëindigd en ook hij heeft precies zijn eigen record weten te verbeteren met 4 seconde, heel goed Dion!

Het meisjesteam van de 11 en 12 jarige werd vertegenwoordigd door: Demi van Beek, Chendeni Sewsaran, Kelsey Hees.

Waarbij Demi met een gemiddelde snelheid van 12,33 km/u op de 30e positie is geëindigd ten opzichte van alle 262 deelnemende dames en zelfs op de 12e positie van de 42 deelnemende  11 of 12 jarige.  Chandeni wist de 192e positie te bereiken ten opzichte van alle deelnemers en de 32e plaats binnen de 42 deelnemende 11 of 12 jarige dames en heeft daarnaast haar persoonlijke record weten te verbeteren met maar liefst 14 seconde ten opzichte van vorige jaar. Kelsey heeft een 224e positie op haar naam weten te zetten en ook haar persoonlijke record weten te verbeteren met maar liefst 5 seconde, heel knap Kelsey.

Binnen de categorie 9 tot 10 jarige nam alleen een jongensteam deel welke werd vertegenwoordigd door: Dion Been, Jullian Been en Ryan Janse.

Waarbij Dion met een gemiddelde snelheid van 11.73 km/u op plaats 98 is geëindigd ten opzichte van alle 253 deelnemende jongens en zelfs op plaats 29 van alle 68 deelnemende 9 tot 10 jarige jongens, heel knap! Hoewel deze twee deelnemers geen broers zijn weten beide deelnemers Been, goed hoe ze deze moeten gebruiken, want plaats 193 wordt opgeëist door Jullian Been. Met een snelheid van maar liefst 9,81 km/u weet hij ook nog eens de 57e positie op te eisen binnen alle 68 deelnemende jongens van 9 tot 10 jaar, goed gedaan hoor! Heel dichtbij Jullian, wordt de 195e positie opgeëist door Ryan Janse met een gemiddelde snelheid van maar liefst 9,78 km/u weet hij de 58e positie op te eisen binnen alle 68 deelnemende 9 tot 10 jarige.

Tot slot werd het jongensteam 7-8 jarige vertegenwoordigd door enkel Mick van Lier en het meisjesteam 7-8 jarige werd vertegenwoordigd enkel door Kylie van Bakkum.

Voor deze twee doorzetters klonk het startsignaal om 11:20, waarbij Mick vol energie al snel gevolgd door meester Edo meerdere renners achter zich liet en vol goede moed aan de wedstrijd begon. Mick wist met deze strategie en een gemiddelde snelheid van 10,84 km/u, zelfs de 141e plaats op te eisen binnen alle 253 deelnemende jongens en de 49e plaats binnen alle 78 deelnemende jongens van 7 tot 8 jaar. Knap hoor!
Kylie gaat samen met meester Dennis voor de tactische aanpak waarbij we rustig aan beginnen om niet meteen alles te geven en het te kunnen volhouden. Ondanks dat de route zwaar is en de lucht lichtelijk broeierig, weten ook Kylie en de meester het meter voor meter vol te houden. Met deze tactische aanpak weet Kylie voor de Watergeus de 244e positie te veroveren dat binnen 264 deelnemende dames, heel knap hoor Kylie.

Alle dames van de Watergeus samen hebben de Watergeus binnen de categorie dames op de 12e plaats weten te zetten binnen de 17 deelnemende scholen, met een totaalscore van 00:26:15. Heel hartelijk bedankt voor deze prachtige prestatie dames!
Dames willen jullie meer zien over de tijden en uitslagen, klik dan hier.

De jongens van de Watergeus hebben samen de Watergeus binnen de categorie jongens, met een totaalscore van 00:26:43 de Watergeus op plaats 11 weten te zetten ten opzichte van de 16 deelnemende scholen met jongensteams. Ook jullie heren, heel erg bedankt voor jullie prachtige prestatie!
Ook voor jullie: willen jullie meer zien over uitslagen en tijden, klik dan hier.

Bij deze willen wij ook graag alle supporterende fans en ouders bedankten voor alle aanmoediging.

Hieronder in het nieuws bij omroep Flevoland, verdere foto’s volgens snel.