Sport Impuls judo

Geplaatst op maandag 6 november 2017

Nieuws van de Sport Impuls Judo.

De vijfde en een na laatste les is geweest. Komende dinsdag is het vijf december en zal de les niet doorgaan. De laatste keer stond gepland voor 12 december. Dit hadden we mondeling al voorzichtig gecommuniceerd. Dinsdag 12 december kan helaas niet doorgaan. We zijn aan het kijken voor een alternatieve datum.

Wat hebben de kinderen gedaan de afgelopen keren?

De judo meesters Jan en Ronald zijn veel bezig geweest met het aanleggen van een houdgreep, hoe je iemand vanaf de knieën op zijn rug kunt krijgen en hoe je veilig moet vallen. Dat alles wordt aangeleerd met speelse vormen van stoeien en met aansprekende voorbeelden zoals op je cross motor gaan zitten als je iemand wil omkeren.

Het leukst van alles blijft natuurlijk lekker een potje stoeien tegen iemand die ongeveer net zo sterk is als jezelf. 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht u meer willen weten over de judo en of het een geschikte sport is voor uw kind dan kunt u altijd terecht bij meester Edo. Ook kunt u de judo meesters zelf benaderen. Een keertje meekijken bij de vereniging is altijd mogelijk. Mocht u financieel moeilijk zitten en vormt dat een belemmering voor uw kind om te sporten dan kan meester Edo met u meedenken over een passende oplossing. Onderstaand de mailadressen van de judo meesters. Meester Edo is aanwezig op maandag ochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 j.lohmeijer9@upcmail.nl

r.vanhulst@live.nl

Voor meer informatie over de judo vereniging klik hier voor de website.