Koningsspelen 2018

Geplaatst op zondag 22 april 2018

Al heel vroeg in de ochtend kleurde SBO de Watergeus samen met een stralen de zon langzaam, maar zeker steeds verder oranje.
Steeds meer collega’s verschenen op school en de voorbereidingen voor deze feestelijke dag waren al gauw in volle gang. Nadat ook de leerlingen in het oranje gehesen de school binnen druppelden werd er samen met de hulp van een aantal vrijwillige ouders en grootouders al het nodige gedaan om deze dag tot een groot succes te maken.

De kinderen van de onderbouw en middenbouw werden in de ochtend begeleid door enkele leerlingen van de bovenbouwklassen. Samen met hen hebben zij verschillende oud-Hollandse en enkele moderne, maar zeker sportieve en gezellige activiteiten doorlopen.  Er was keuze uit activiteiten als: Blindenparcours, Spinnenweb, Koningsdagparachute, Luchtkussen, Spijkerpoepen, Blikgooien en nog veel meer.

Hierna werd er door alle klassen in de school een echte koninklijke lunch gehouden.  Voor deze koninklijke lunch werd er door velen leerlingen een steentje bijgedragen. Samen met de leerkrachten en vrijwillige ouders wisten de leerlingen ook deze tamelijk gezonde en lekkere lunch tot een groot succes te maken.

Hierna was het de beurt aan de bovenbouwleerlingen om deel te nemen aan alle leuke en sportieve activiteiten die in en rond de school zijn klaar gezet. De bovenbouwleerlingen konden doormiddel van een strippenkaart vrij deelnemen aan verschillende activiteiten als: Spijkerbroekhangen, Druifhappen, Stoelendans, Dodgeball en nog veel meer.

Klik gauw hier voor alle foto’s van deze spetterende dag!