Survival 2018

Geplaatst op donderdag 7 juni 2018

Al  vroeg in de ochtend werden door meester Edo en meester Jeroen de laatste voorbereidingen getroffen in het Belevenissen Bos, waar de bovenbouwleerlingen van de Watergeus op deze dag zouden gaan survivallen.  Ook op de Watergeus waren de leerkrachten hard bezig met de laatste voorbereidingen om deze dag tot een groot succes te maken, waarna de school langzaam vol liep met enthousiaste leerlingen en enkele ouders die gezamenlijk lang hadden uitgekeken naar deze dag.

Onder het genot van een stralende zon begon deze sportieve dag met een fietstocht vanaf de Watergeus naar het Belevenissen Bos. Waarbij het vier klassen lukte om heelhuids en veilig het bos te bereiken, wat wel een compliment waard is met zoveel kinderen tegelijk.

Nadat fietssleutels door de leerkrachten waren verzameld, kregen de kinderen van meester Edo de laatste instructies en gingen de klassen in groepen uiteen, onder begeleiding van een leerkracht of ouder,  om deel te nemen aan de 44 voorbereidde activiteiten die deze dag te bieden had.

Al gauw was iedereen in de ban van al het leuke dat de natuur te bieden heeft en werd er druk geklommen, geklauterd, gesprongen en zelfs gezwommen. Zonder onderbrekingen wisten de kinderen en begeleiders de dag te vullen met deze prachtige activiteiten tot kwart over 2, waarna we de dag afsloten met een fietstocht terug naar de Watergeus.

Een impressie van deze geweldige dag vindt u in ons fotoalbum, klik hier voor de foto’s van Survival 2018.  Op 12 juni zijn er weer 34 nieuwe foto’s toegevoegd.