Beleef en beweeg festival Sportbedrijf

Geplaatst op zondag 28 oktober 2018

Op zaterdag 3 november organiseert het Sportbedrijf in samenwerking met Kwintes en Triade het Beleef- en Beweeg festival. Deze dag is toegankelijk voor kinderen, jongeren en volwassenen die moeite hebben met bewegen. De kinderen kunnen deelnemen aan judo, handboogschieten, badminton, klimmen, voetbal en nog veel meer sporten.

Dit is een kennismakingsdag met allerlei sporten. Het is de bedoeling kinderen enthousiast te maken voor de sporten zodat ze uiteindelijk lid willen worden van deze sportverenigingen en structureel te gaan sporten.

Dit is niet alleen het doel van het Sportbedrijf, ook de school ziet graag dat kinderen goed en genoeg bewegen. Zoals al wel eerder op de website van de Watergeus heeft gestaan is door onderzoek gebleken dat bewegen een positieve invloed heeft op leer prestaties.

Wilt u meer weten over dit onderzoek klik dan hier.