Scholierensport 2018

Geplaatst op donderdag 8 november 2018

Ook dit schooljaar heeft uw kind weer de mogelijkheid om zich zonder verplichting tot lidmaatschap te oriënteren op sport en cultuur. Dit project heet ‘’Scholierensport’’. Meer dan 30 verenigingen hebben zich aangemeld om tegen een gereduceerd bedrag uw kind voor een cursus, clinic of trainingssessie te ontvangen. Op deze wijze kan uw kind kennismaken met de sport / activiteit. Het inschrijven voor scholierensport (inclusief betaling) gaat vanaf dit schooljaar volledig digitaal. Uw kind heeft wel een flyer ontvangen en er hangt een informatieposter op het infobord bij de gymzaal en in de school. Ook dit jaar is de keuze weer reuze. In tegenstelling tot voorgaande jaren is inschrijving het gehele jaar door mogelijk (let op: de meeste sportverenigingen hebben een maximaal aantal inschrijvingen aangegeven, vol = vol). Aanmelding en betaling gaan vanaf dit jaar volledig digitaal en zijn gelinkt aan het zogenaamde ‘’Sportpas’’ systeem. Met dit systeem kunt u uw kind aanmelden, inloggen, inschrijven en heeft u direct overzicht van alle activiteiten waar uw kind aan deelneemt. U kunt daarvoor een eigen account aanmaken. Ook de school heeft een account aangemaakt zodat ook wij als school zicht hebben op onze sportieve cultuur. Kijkt u eens rustig op:

https://www.sportpas.nl/lelystad/sportbedrijf-lelystad/home

Heeft u verder nog vragen dan kunt u daarvoor terecht bij meester Dennis of meester Edo.