Watergeus ouderraad stelt zich voor

Geplaatst op zondag 29 september 2019
De ouderraad bestaat alleen uit ouders. Om de samenwerking te bevorderen heeft de ouderraad graag een leerkracht aanwezig die de schakel vormt tussen school en de ouderraad. De ouderraad houdt zich ten eerste bezig met de organisatie van activiteiten zoals kerst, sinterklaas, sportdagen, schoolreisjes e.a. Hierbij ondersteunt zij de school. Daarnaast is de ouderraad het aanspreekpunt voor de ouders, wanneer het gaat om vragen en klachten over communicatie tussen de school en de ouders, lesmethoden en andere schoolzaken. De ouderraad heeft een eigen begroting voor de organisatie van haar activiteiten, die wordt gefinancierd door de jaarlijkse “ouderbijdrage”.
Wilt u weten wie er in de ouderraad zit? Klik op de link en de ouderraad stelt zich voor.