Een voldoende van de onderwijsinspectie!

Geplaatst op vrijdag 18 juni 2021

Afgelopen dinsdag 15 juni 2021 kwam de onderwijsinspectie weer langs op de Watergeus. Reden was een kwaliteitsonderzoek naar aanleiding van een onvoldoende beoordeling vorig jaar. Dat was, ondanks ons vertrouwen, toch nog best spannend.

Maar we hebben deze dag goed kunnen laten zien hoe we gegroeid zijn als school. De inspecteurs beoordeelde daarom dit keer de school met een voldoende! Vooral zagen ze grote vooruitgang in het didactisch handelen en het lesaanbod. Daarnaast kregen we het mooie compliment dat ze zagen dat het team bezig was met constant verbeteren en groeien.

We zijn heel blij met deze voldoende. We hebben hier keihard voor gewerkt ondanks best ook wel wat uitdagingen onderweg. We hebben het woensdag gelijk ook even gevierd met de leerlingen en sluiten met alle leerlingen het schooljaar in de laatste week ook goed af!